Фарширований перець — рецепт приготування

У загальному розумінні фарширований перець — це блюдо, приготоване з цілого перцю з вирізаною серцевиною, досить клопітка і довго нудяться на плиті. Але у нас знайшовся спрощений варіант ароматного частування.

Приготувати легендарний перець можна і в духовці. До того ж начинку не обов’язково ретельно упаковувати в раз у раз рветься оболонку, і в цьому ви переконаєтеся, ознайомившись з новим способом подачі фаршированого перцю.


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець — 2 шт.

свинячий фарш — 200 г

помідор — 1 шт.

Твердий сир — 100 г

сіль — за смаком

зелень — за смаком


Як приготувати


·  1. Овочі вимийте, кожну перчик розріжте навпіл і видаліть насіння. Помідор наріжте кільцями середньої товщини.

·  2. Фарш посоліть, за бажанням додайте подрібнену цибулю. У кожну половину перцю щільно утрамбуйте порцію фаршу.

·  3. Викладіть на перець шматочки помідора, присипте їх тертим сиром. Надішліть блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Перед подачею посипте блюдо подрібненою зеленню.

Пікантний перчик подавайте з будь-яким гарніром, наприклад рисом або відварною картоплею.Сподіваємося, що ви випробуєте цей рецепт в найближчому майбутньому, а поки не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.