Фарширований лаваш в духовці — Рецепт приготування

фарширований лаваш в духовці рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Закуски

Лаваш! Здавалося б, що цікавого може містити в собі цей прісний хліб крім історії? Тим не менш, його дуже часто можна зустріти в різних стравах, так і сам по собі свіжий лаваш чудово може втамувати голод. Не даремно він веде своє походження ще від древніх шумерів.

Фарширований лаваш, запечений в духовці, відноситься вже до сучасними рецептами, які відрізняються своєю простотою і швидкістю приготування, що в нашій надзвуковий життя дуже ціниться. І раз вже ви віддаєте перевагу лавашу, тоді спробуйте приготувати це блюдо!


Інгредієнти для рецепта


Лаваш – 3 шт.

Сарделька – 2 шт.

Твердий сир – 150 г

Помідор – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Зелена цибуля – по смаку

Зелень – по смаку

Майонез – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Кетчуп – по смаку


Як приготувати


·  1 Намазуємо лаваш сумішшю майонезу і томатного соусу (майонез можна замінити сметаною, якщо хтось його не вживає).

·  2 Тремо на тертці сир і викладаємо на намазаний лаваш.

·  3 Сардельки нарізаємо соломкою і теж кладемо на лаваш.

·  4 Точно так само чинимо з помідором і болгарським перцем. Помідор ріжемо часточками, а ось перчик подрібнюємо більш ретельно. Пам’ятайте, що в даному випадку перцю багато не буває.

·  5 Зелений лук та іншу зелень теж кришимо в лаваш, перчимо, солимо. Потім акуратно згортаємо рулет.

·  6 Залишилося обмазати лаваш майонезом або сметаною, а потім відправити в гарячу духовку хвилин на 20, поки не підрум’яниться. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.