Фарширований лаваш в духовці — Рецепт приготування

фарширований лаваш в духовці рецепт приготуванняТип: Закуски
Час: 30 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 6
Категорія: Закуски

Лаваш! Здавалося б, що цікавого може містити в собі цей прісний хліб крім історії? Тим не менш, його дуже часто можна зустріти в різних стравах, так і сам по собі свіжий лаваш чудово може вгамувати голод. Не даремно він веде своє походження ще від древніх шумерів.

Фарширований лаваш, запечений в духовці, відноситься вже до сучасних рецептів, які відрізняються своєю простотою і швидкістю приготування, що в нашому надзвуковому житті дуже ціниться. І раз вже ви віддаєте перевагу лавашу, тоді спробуйте приготувати це блюдо!

Інгредієнти для рецепта

  • Лаваш – 3 шт.
  • Сарделька – 2 шт.
  • Твердий сир – 150 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Кетчуп – за смаком

Як приготувати

·  1) Намазуємо лаваш сумішшю майонезу і томатного соусу (майонез можна замінити сметаною, якщо хтось його не вживає).

·  2) Тремо на тертці сир і викладаємо його на намазаний лаваш.

·  3) Сардельки нарізаємо соломкою і теж кладемо на лаваш.

·  4) Точно так само чинимо з помідором і болгарським перцем. Помідор ріжемо часточками, а ось перчик подрібнюємо більш ретельно. Пам’ятайте, що в даному випадку перцю багато не потрібно.

·  5) Зелений лук та іншу зелень теж кришимо в лаваш, перчимо, солимо. Потім акуратно згортаємо рулет.

·  6) Залишилося обмазати лаваш майонезом або сметаною, а потім відправити в гарячу духовку хвилин на 20, поки він не підрум’яниться. Готово!

Фарширований лаваш в духовці — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.