Фарширований картопля з м’ясом — рецепт приготування

Запечена картопля можна подати до столу у вигляді звичайного гарніру, а можна трохи проявити фантазію і приготувати вершково-сирне ласощі. Новенький рецепт від «З Смаком» вам допоможе в цьому.

Ми вирішили не мудрувати з начинкою, а з’єднати продукти, які нескладно купити в найближчому магазині. Вийшло оригінальне, поживна і дуже смачна страва. Варто приготувати!


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 4 шт.

Свинина — 200 г

сметана — 3 ст. л.

Зелена цибуля — 1 Пуч.

Твердий сир — 150 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Картопля помийте, проткніть виделкою в декількох місцях, викладіть на застелений пергаментом деко і відправте в духовку випікатися при температурі 200 градусів на 40-50 хвилин.

·  2. Дрібно наріжте м’ясо, обсмажте на сковороді. Наріжте зелену цибулю, сир натріть на тертці.

·  3. Запечена картопля розріжте навпіл, дістаньте середину ложкою, залишивши на шкірці приблизно 1 см м’якоті.

·  4. Змішайте картопляну м’якоть, свинину, цибулю, сир і сметану, посоліть і поперчіть.

·  5. Викладіть начинку в картопляні човники, разиложіте їх на листі, застеленому пергаментом.Оперувати картопля в духовку, розігріту до 160 градусів, на 40 хвилин.

Залишилося по-швидкому збагнути легкий салатик — вечеря готова! Якщо рецепт вам припав до душі, збережіть його в закладках, щоб при необхідності він був під рукою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.