Фарширований капустою перець Рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 12
Веганські Вегетаріанські Заготовки Закуски Овочі

Звичайними солоними огірками або маринованими помідорами вже нікого не здивуєш. Та й квашену капусту готують практично в кожній родині. А ось перець, фарширований капустою, — закуска, про яку мало хто чув!

«Зі Смаком» пропонує вам приготувати дуже незвичайну закуску для зими — фарширований капустою перець. Це нескладне в приготуванні блюдо, але виглядає воно дуже незвично, так і має чудовий смак!


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець — 35-40 шт.

Капуста білоголова — 3 кг

Морква — 2 шт.

Перець чилі — 1 шт.

Часник — 13 зуб.

Кріп — по смаку

Петрушка — по смаку

Сіль — 2 ст. л.

Цукор — 1 ст. л.

Вода — 1 л

Соняшникова олія — 0,5 скл.

Оцет — 0,5 скл.


Як приготувати


·  1 болгарського перцю відріжте видаліть плодоніжку і насіння, бланшируйте його в киплячій воді 5-7 хвилин.

·  2 Подрібніть капусту, натріть моркву, додайте подрібнену зелень, часник і гіркий перець. Посоліть і перемішайте.

·  3 Нафаршируйте перці цією начинкою і складіть їх у банки.

·  4 Залийте овочі розсолом з води, солі, цукру, соняшникової олії і оцту. Після чого накрийте банки кришками і стерилізуйте 20-30 хвилин, залежно від розміру.

·  5 Закрийте банки переверніть їх догори дном. Укрийте ковдрою і залиште до повного охолодження.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.