Фарширований капустою перець – рецепт приготування

Фарширований капустою перець - рецепт приготування

Тип: Закуски
Час: 60 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 12
Категорія: Веганські, Вегетаріанські, Заготовки, Закуски, Овочі

Звичайними солоними огірками або маринованими помідорами вже нікого не здивуєш. Та й квашену капусту готують практично в кожній родині. А ось перець, фарширований капустою, — закуска, про яку мало хто чув!

Ми пропонуємо вам приготувати дуже незвичайну закуску для зими — фарширований капустою перець. Ця нескладна в приготуванні страва, виглядає дуже незвично, і має чудовий смак!

Інгредієнти для рецепта

  • Болгарський перець – 35-40 шт.
  • Капуста білоголова – 3 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Часник – 13 зуб.
  • Кріп – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Вода – 1 л
  • Соняшникова олія – 0,5 скл.
  • Оцет – 0,5 скл.

Як приготувати

·  1) У болгарського перцю відріжте  і видаліть плодоніжку і насіння, бланшируйте його в киплячій воді 5-7 хвилин.

·  2) Подрібніть капусту, натріть моркву, додайте подрібнену зелень, часник і гіркий перець. Посоліть і перемішайте.

·  3) Нафаршируйте перці цією начинкою і складіть їх у банки.

·  4) Залийте овочі розсолом з води, солі, цукру, соняшникової олії і оцту. Після чого накрийте банки кришками і стерилізуйте 20-30 хвилин, залежно від розміру.

·  5) Закрийте банки переверніть їх догори дном. Укрийте ковдрою і залиште до повного охолодження.

Фарширований капустою перець — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.