Фарширований багет – рецепт приготування

Сміливо стверджуємо, що фарширований багет – одна з найпривабливіших закусок святкового столу або пікніка, хоча приготувати таку можна і без приводу.

Основа страви – скоринка багета. Передбачаючи ваше запитання про те, куди ж подіти м’якуш, відразу ж радимо пустити його на сухарики або паніровці.


Інгредієнти для рецепта


багет – 1 шт.

Вершковий сир – 250 г

Сир – 100 г

Варена ковбаса – 100 г

шинка – 100 г

маслини – за смаком

в’ялені помідори – 0,5 скл.

Болгарський перець – 0,5 шт.

часник – 1 зуб.

петрушка – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Ображати краю багета, потім тонким, довгим ножем виріжте і дістаньте м’якуш, залишивши у скоринки приблизно 1 см.

·  2. Приготуйте начинку: дрібно наріжте болгарський перець, зелень, ковбасу, шинку, маслини і в’ялені томати. Часник пропустіть через прес.

·  3. Вершковий сир збийте міксером, з’єднайте з сиром, який попередньо розім’яли виделкою. Додайте інші інгредієнти, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

·  4. Наповніть багет начинкою і загорніть його в харчову плівку. Надішліть закуску на кілька годин в холодильник. Готово!

Запропонований варіант начинки можна змінювати на свій смак, додавши відварене куряче філе в якості м’ясної інгредієнта, а помідори замінити на невелику порцію чорносливу. Якщо ідея вам сподобалася, поділіться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.