Фаршировані яйця — Рецепт приготування

фаршировані яйця рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські  Закуски

Фаршировані яйця є однією з найбільш популярних і простих у виконанні закусок до святкового столу. Варіанти начинок для цієї страви можна перераховувати нескінченно. Але можна експериментувати не тільки з наповненням, але і з вареним білком — формочкою для начинки.

«Зі Смаком» пропонує вам не тільки зробити дуже смачну начинку для фаршированих яєць, але і обсмажити сам білок в паніровці. Це перетворить банальну закуску в коронна страва на вашому столі!


Інгредієнти для рецепта


Яйце – 15 шт.

Пшеничне борошно – 1 скл.

Панірувальні сухарі – 1 скл.

Сметана – 4 ст. л.

Гірчиця – 2 ст. л.

Гострий соус – 1 ст. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Паприка – по смаку


Як приготувати


·  1 Зваріть 12 яєць круто і розріжте їх навпіл.

·  2 Вийміть жовтки з кожної половини і відкладіть їх в сторону.

·  3 Обваляйте кожну білкову половинку спочатку в борошні, потім у збитих яйцях, а потім у панірувальних сухарях.

·  4 Обсмажуйте кожну постілці білка 2-3 хвилини у фритюрі до появи золотистої скоринки.

·  5 Викладіть обсмажені половинки на паперовий рушник, щоб воно ввібрало масло.

·  6 В яєчні жовтки, додайте сметану, гірчицю, сіль, перець, гострий соус і перемішайте до отримання однорідної маси.

·  7 З допомогою кондитерського шприца або мішка видавіть жовткову начинку в обсмажені половинки білка.

·  8 Присипте паприкою і подавайте закуску до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.