Фаршировані стегенця – рецепт приготування

Один з варіантів найшвидшого вечері – смажені стегенця з картопляним або рисовим гарніром. Дешево і сердито – як у нас люблять говорити. Це м’ясо стало настільки звичним! Важко уявити, що його можна подати і приготувати по-новому, зробити незвичайним. Але кулінари не дрімають. В їхній уяві народжуються різні варіації: не менше смачні, але більш святкові.

Фаршировані курячі стегенця стануть одним з ваших улюблених рецептів. Ви, напевно, вже готували фаршировану курку. Якщо так, то ви знаєте, що з нею потрібно повозитися, але результат того вартий. З фаршированими стегенцями все простіше, хоча б тому, що вони менше. Та й начинка тут оригінальна.


Інгредієнти для рецепта


куряче стегно – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

часник – 5-6 зуб.

петрушка – 1/2 Пуч.

кріп – 1/2 Пуч.

яйце – 1 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Візьміть стегенця. Зніміть шкірку так, щоб вона залишилася цілою.

·2 Наріжте м’ясо, болгарський перець і цибулю дрібним кубиком. Подрібніть часник, петрушку і кріп. Складіть інгредієнти в одну ємність. Додайте до них яйце, сіль і перець. Замішайте фарш.

·3 Начините готовим фаршем шкірку, надавши їй форми курячої ніжки.

·4 Зв’яжіть шкірку з фаршем нитками по обидва боки.

·5 У вас вийде дві незвичайні котлети.

·6 Розігрійте на сковороді олію. Смажте котлети з обох сторін під кришкою до готовності.

·7 Подавайте з овочами або улюбленим гарніром.

Страву можна назвати як фаршированими стегенцями, так і оригінальними котлетами. Під якою б назвою ви не записали рецепт в свою кулінарну книгу, смак від цього не зміниться. Пряним, соковитим і смачним м’ясом насолоджуватимуться і рідні, і гості. Варто поділитися ідеєю приготування фаршированих стегенець з іншими любителями курки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.