Фаршировані помідори по-прованськи — Рецепт приготування

фаршировані помідори по прованськи рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 8
Закуски Овочі

Проста начинка у вигляді суміші з хлібних крихт, сиру і трав — це практично все, що знадобиться вам для приготування фаршированих помідорів по-прованськи. Вони ідеально підійдуть до будь-якого столу як в якості закуски, так і на гарнір.

Подавати їх можна до м’яса, риби і навіть на сніданок разом з яєчнею. До речі, помідори по-прованськи однаково хороші і в гарячому, і в холодному вигляді. Однозначно варто приготувати і спробувати їх хоча б раз у житті!

Плюс цієї страви в тому, що строгих правил для його приготування не існує. Вибирайте ті трави, які вам подобаються, деякі можна навіть виключити. Кількість кожного інгредієнта можна також підбирати відповідно з власним смаком.


Інгредієнти для рецепта


Помідор — 8 шт.

Хлібні крихти — 1 скл.

Часник — 2 зуб.

Петрушка — 2 ст. л.

Базилік — 2 ст. л.

Чебрець — 1 ч. л.

Твердий сир — 30 г

Червоний перець — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 У помитих помідорів зріжте верхівки. Використовуйте чайну ложку, щоб вийняти серединку у кожного. Приправте овочі сіллю і чорним меленим перцем і покладіть на деко на пергаментний папір.

·  2 Змішайте хлібні крихти (краще брати хліб з борошна грубого помелу), пропущений через прес часник, дрібно нарізану петрушку, базилік, чебрець, тертий сир і мелений червоний перець. Викладіть по 2-3 столові ложки суміші у кожен помідор.

·  3 Розігрійте духовку до 190 градусів. Запікайте блюдо 25-30 хвилин. При цьому хлібні крихти повинні красиво підрум’янитися, а помідори стати м’якими. Перед подачею дайте страві трохи охолонути.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.