Фаршировані курячі грудки – рецепт приготування

Курячі грудки – цінний дієтичний продукт, їжа спортсменів та всіх, хто стежить за своїм здоров’ям.Пропонуємо святковий варіант їх приготування: фаршировані курячі грудки перевершать всі ваші смакові очікування!

Незвичайна подача і оригінальний склад начинки – ось головні фішки цієї страви. Причому всередину можна помістити що завгодно. У нас це консервовані абрикоси (можна замінити персиками) і сирно-часникова маса – поєднання в стилі ф’южн. Прованські трави завершують цю симфонію смаку!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 4 шт.

консервовані абрикоси – 240 г

Твердий сир – 100-150 г

часник – 2 зуб.

сметана – 3 ст. л.

сіль – за смаком

Прованські трави – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Сир натріть на тертці з дрібними отворами. Відокремте 2-3 ст. л., а до решти додайте сметану, сіль, пропущений через прес часник і перемішайте.

·  2. Половинки курячого філе промийте, обсушіете, посипте сіллю. Зробіть бічний надріз, щоб вийшов кишеньку. Помістіть всередину по 3 часточки консервованих абрикосів і по 2 ст. л. сирної маси. Скріпіть зубочистками.

·  3. Викладіть фаршировані грудки в вогнетривку форму, змащену маслом, надрізом вгору. Посипте прованськими травами і сиром, який відклали раніше. Запікайте блюдо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Виходить чудове другу страву без натяку на сухість, яку часто набуває куряче філе при запіканні.Готуйте з задоволенням, даруєте радість близьким і не забувайте ділитися нашими рецептами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.