Фаршировані булочки — Рецепт приготування

фаршировані булочки рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
10 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски

Багато господинь просто обожнюють готувати і радувати своїх близьких смачними й незвичайними стравами. Але з-за сучасного темпу життя на втілення різноманітних ідей просто не вистачає часу.

На щастя, існують небанальні страви, які готуються неймовірно просто. Наприклад, ці фаршировані булочки.

Вони підходять на всі випадки життя. А подати їх можна як у якості міні-страви на урочистому заході, так і як закуску на пікніку.


Інгредієнти для рецепта


Булка – 5 шт.

Печериці – 100 г

Твердий сир – 50 г

Помідор – 2 шт.

Зелень – 1 пуч.

Цибуля – 1 шт.

Гірчиця – по смаку

Аджика – по смаку

Сіль – по смаку

Майонез – по смаку


Як приготувати


·  1 Візьміть булочки і зріжте у кожній верх. Вийміть м’якуш.

·  2 Змішайте в мисці майонез, гірчицю і аджику. Суміш нанесіть на внутрішню поверхню булок.

·  3 Наріжте цибулю і гриби. Обсмажте до готовності на рослинній олії.

·  4 Потім викладіть в булки обсмажені цибулю і гриби, а зверху нарізані помідори.

·  5 Натріть на тертці твердий сир і посипте їм булочки.

·  6 Розігрійте духовку до 180 градусів. Готуйте страву в ній приблизно 5-7 хвилин.

·  7 Прикрасьте дрібно нарізаною зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.