Фаршировані баклажани — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Вегетаріанські Овочі

Баклажани – одні з найбільш чудових і смачних овочів, які дарують нам літо, тому що з них можна приготувати незліченну кількість ефектних других страв, ароматних гарнірів і пікантних закусок!

Сьогодні «Зі смаком» пропонує вам нафарширувати баклажани іншими овочами. Це корисне блюдо порадує вас своїми смаковими якостями і, безсумнівно, прикрасить собою будь-яке свято!


Інгредієнти для рецепта


Баклажан – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Помідор – 1 шт.

Кріп – по смаку

Яйце – 1 шт.

Часник – 2 зуб.

Соняшникова олія – 30 мл

Твердий сир – 60 г

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Розріжте баклажани уздовж навпіл. Вийміть м’якоть, залишивши борти завтовшки не менше сантиметра. М’якуш не викидайте, а дрібно наріжте.

·  2 Відваріть яйце і наріжте його шматочками. Наріжте кубиками томати, роздушіть часник і перемішайте всі інгредієнти.

·  3 Обсмажте нарізані баклажани на сковороді близько трьох хвилин разом з подрібненою цибулею.

·  4 Застеліть деко пергаментом і покладіть на нього човники з баклажана. На дно викладіть вміст сковорідки, а зверху помідори з яйцями. Посипте овочі натертим сиром.

·  5 Накрийте баклажани фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Діставши овочі, зверху посипте кропом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.