Фарширована скумбрія – рецепт приготування

Як ми вже тільки не готували скумбрію: варили, обсмажували, запікали і коптили … Завжди виходить чудово. Скумбрія – одна з найпопулярніших і улюблених риб, яку подають в ресторанах і готують вдома або ж на природі.

Ми хочемо вас здивувати і тому пропонуємо рецепт фаршированої скумбрії. Якщо ви приготуєте її таким чином, то переживати про гарнір більше не потрібно буде. Це ж настільки зручно: два блюда в одному. А за заощаджений час ви зможете приготувати легкий і смачний салатик.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 5-6 шт.

Картопля – 5 штук.

Лимонний сік – за смаком

майонез – 30 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Очистіть скумбрію від нутрощів і видаліть голову.

·  2. Збризніть рибу лимонним соком і ретельно натріть її з усіх боків сіллю. Поперчіть скумбрію за смаком і дайте їй можливість 10-15 хвилин промаринуватися.

·  3. Змастіть рибу майонезом.

·  4. Фольгу складіть в 2-3 шари. Зверху на фольгу викладіть скумбрію.

·  5. Картопля очистіть і наріжте слайсами, обваляйте в солі з перцем і нафаршіруйте їм скумбрію.

·  6. Щільно оберніть рибу фольгою і викладіть її на деко.

·  7. Надішліть деко в розігріту до 220 градусів духовку на 45-50 хвилин.

Вітаємо, чудова скумбрія з картоплею готова, також можете фарширувати рибу грибами, цибулею і морквою, все залежить від того, як вам більше подобається. Смачного! Поділіться цим приголомшливим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.