Фарширована риба – рецепт приготування

Коли гості бачать на столі фаршировану рибу, вони завжди цікавляться, яке свято у господарів. Коли вони дізнаються, що блюдо приготовлено просто так, дуже дивуються. Багато готують це частування тільки з особливого приводу. Але насправді це зовсім нескладно, і ви можете влаштовувати собі свято без приводу кожен день.

Чому це блюдо так люблять в Європі? Все тому, що воно недороге, ситне і виглядає чудово. Рецептів фаршированої риби безліч. Ви можете навіть придумати свій власний, додавши щось або прибравши зайве на вашу думку. Беріть велику рибу, наприклад, щуку або коропа. Експериментуйте і радуйте своїх близьких!


Інгредієнти для рецепта


риба – 1 шт.

морква – 1 шт.

батон – 200 г

яйце – 2 шт.

молоко – 50 мл

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Біле сухе вино – 50 мл

Лавровий лист – 1 шт.

Вершкове масло – 170 г

Цибуля – 2 шт.

Чорний перець (горошком) – 6 шт.


Як приготувати


·  1. Подрібніть 1 цибулину. Натріть моркву на крупній тертці. Підсмажте овочі на сковороді до золотистого кольору.

·  2. Візьміть велику свіжу рибу, очистіть від луски, дістаньте нутрощі і обезглавьте її.

·  3. Витягніть хребет і по колу подрежьте шкірку. Потім акуратно від’єднайте її від тушки. У вас вийшов рибний панчіх.

·  4. У сотейник влийте воду, вино, додайте лавровий лист, перець горошком і 1 цибулину. Варіть 30 хвилин. Відкладіть на час.

·  5. Рибне філе пропустите через м’ясорубку для начинки.

·  6. Батон розмочити в молоці.

·  7. В отриманий рибний фарш додайте підготовлений батон, підсмажену цибулю, 150 г розтопленого вершкового масла, яйця, спеції за смаком. Пропустіть ще раз через м’ясорубку.

·  8. Шкіру риби і голову щільно наповніть фаршем.

·  9. Викладіть рибу в глибоку форму для запікання. Залийте підготовленої рідиною з сотейника.Візьміть фольгу, змастіть її маслом і щільно накрийте форму для випікання.

·  10. Надішліть блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще стільки ж.

·  11. Остудіть рибу, викладіть її на блюдо. Прикрасьте її зеленню.

Якщо у вас не вийшло фарширована риба в духовці з першого разу, не впадайте у відчай. Тут головне – тренування, тренування і ще раз тренування. У вас все вийде!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.