Фарширована курка без кісток – рецепт приготування

Вже якось так повелося, що курка – одне з коронних страв під час будь-якого свята. Найчастіше її фарширують і запікають. Така подача завжди святкове і ефектна, особливо якщо ви трохи поколдуете над начинкою. До того ж тут немає ніяких кісток, а значить, і нарізати курку на акуратні шматочки – простіше простого. І ще одне: цей аромат ні з чим не сплутати! А смак просто неймовірний.

У нашому рецепті особлива начинка. Ніякого консервованого горошку або кукурудзи, грибів і гречки. Свинина, сир, хліб і зелень – ось чим ми пропонуємо нафарширувати тушку. М’ясо в м’ясі… Ну просто ідеально для тих, хто без цього продукту і дня не протримається!


Інгредієнти для рецепта


курка – 1 шт.

Цибуля – 2 шт.

хліб – 100 г

Свинина – 200 г

Твердий сир – 50 г

Вершкове масло – 50 г

яйце – 1 шт.

зелень – 1 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Мускатний горіх – за смаком

Оливкова олія – 4 ст. л.

шавлія – 2 щеп.


Як приготувати


·1 Візьміть цілу курку. Зробіть надріз по всій довжині тушки уздовж хребта. Надріз не повинен бути глибоким. Тепер зробіть ще один надріз уздовж ребер, щоб дістатися до місця з’єднання стегенця з кістяком. Відокремте від нього стегнову кістку.

·2 Утримуйте шкірку пальцями і нащупайте місце, де крило з’єднується з кістяком. Акуратно відокремте суглоб. Виконайте все той же з іншого боку.

·3 Відокремте хребет, а також ребра від тієї частини курки, під якою знаходиться філе. Висмикніть кістяк з тушки. Виріжте стегнові частини. Намацайте г-подібні кісточки поруч з крилами. Видаліть їх. Зробіть кілька надрізів на шкірі навколо крил. Вийміть їх. Ці кістки, а також крильця, які ви вийняли, використовуйте в процесі приготування бульйону.

·4 На обробній дошці у вас залишилася тушка з гомілки кісточками. Посоліть її і поперчіть і всередині, і зовні. Відставте в сторону на 60 хвилин. Цього часу достатньо, щоб приготувати начинку.

·5 Очистіть і подрібніть цибулю. Пропустіть свинину через м’ясорубку. Наріжте хліб. Натріть підморожене вершкове масло і твердий сир на крупній тертці. Порубати зелень. Змішайте все в окремій ємності. Додайте сіль, перець, а також мускатний горіх. Збийте одне яйце. Вилийте яйце в начинку.

·6 Вимішайте масу і просто начините нею тушку. Зашийте курку ниткою.

·7 Виставте температуру на 180 ° С. Візьміть форму. Вилийте в неї оливкова олія і додайте шавлія. Тепер покладіть курку грудкою догори. Надішліть блюдо в духовку. Запікайте до красивої рум’яної скоринки. На це піде близько 50 хвилин.

Під час запікання з курки буде виділятися жир. Періодично поливайте їм тушку. Багата смаками і ароматна фарширована курочка – приголомшливе частування. Перекладіть її на велике блюдо і подайте гостям цілком. Нехай спочатку захоплюються видом, ну а потім і смаком. Цьому рецептом буде рада кожна господиня. Поділіться на своїй сторінці в соціальній мережі, нехай і ваші подруги дізнаються, що можна приготувати на свято.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.