Фарширована капуста — Рецепт приготування

фарширована капуста рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Закуски Овочі

Ось ви тримаєте в руках качан молодої капусти і ставите питанням, що б такого приготувати з нього крім салату.Виявляється, існують цікаві рецепти, з якими звичайна капуста перетворюється в щось абсолютно небанальний, ніжне і смачне, наприклад капустяні шніцелі.

У «Зі Смаком» знайшовся ще один спосіб подачі білокачанної красуні. Сьогодні ми її нафаршируємо хлібом, твердим сиром і запечемо в фользі. Таке блюдо можна захопити з собою на природу і, чекаючи приготування шашлику, поласувати самим, так і компанію здивувати.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова – 1 шт.

Хліб – 200 г

Твердий сир – 100 г

Соєвий соус – 1 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Качан капусти відваріть в підсоленій воді до напівготовності.

·  2 Остудіть овоч і зробіть кілька надрізів до кочережки.

·  3 хліб Розкришите, додайте соєвий соус і тертий сир, а також сіль і перець.

·  4 Заповніть надрізи хлібної начинкою. Загорніть качан у фольгу і відправте в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.