Двічі запечена картопля — Рецепт приготування

двічі запечена картопля рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Овочі

Двічі запечена картопля — страва, яку в США готується практично в кожній родині. Воно повністю виправдовує свою назву, так як картоплю потрібно запікати саме двічі. Начинок для нього існує безліч. Все залежить тільки від смакових уподобань.

Інгредієнти для цієї страви є на кожній кухні, тому ви навіть зможете порадувати своїх близьких незвичайним вечерею!«Зі Смаком» підготував для вас дуже простий рецепт приготування двічі запеченої картоплі.


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 12 шт.

Оливкова олія — 2 ст. л.

Твердий сир — 200 г

Сметана — 0,5 скл.

Зелена цибуля — 1 ст. л.

Часник — 1 зуб.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 190 градусів.

·  2 Змастіть картоплю, не очищаючи його, оливковою олією і відправте в духовку на 20-25 хвилин, щоб він став м’яким.

·  3 Дістаньте картоплю з духовки. Її можна розрізати навпіл, а можна зробити поздовжній надріз. За допомогою ложки видалити м’якоть, але робіть це акуратно, щоб шкірка залишилася цілою.

·  4 М’якоть, яку ви отримали, потовчіть, а після додайте тертий твердий сир, сметану, подрібнену зелену цибулю, роздавлений часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте масу, щоб вона стала однорідною.

·  5 Заповніть отримані тарілочки з шкірки картоплі приготованою масою і відправте в духовку до золотисто-коричневого кольору.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.