Дроб з курячою печінкою – рецепт приготування

У болгарській і румунської кухні зустрічається блюдо з цікавою назвою «дроб», яке походить від слова «лівер». Як ви вже здогадалися, основним інгредієнтом може бути серце, печінку та інші субпродукти.

Рецептів Дроба існує не один десяток. Найчастіше використовується баранячий лівер з рисом, але у «Зі Смаком» є для вас особливий випадок приготування. Запіканка з курячою печінкою – той же дроб, якщо врахувати, що використовуються два види яєць (відварні і для заливки), багато зелені і, звичайно, печінку.


Інгредієнти для рецепта


Куряча печінка – 500 г

кріп – за смаком

петрушка – за смаком

Зелена цибуля – за смаком

сіль – 0,5 ч. л.

яйце – 14 шт.

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Окремо відваріть курячу печінку і 6 яєць. Крупно подрібніть печінку, яйця наріжте четвертинками.Дрібно порубати зелень і цибулю.

·  2. Збийте 8 яєць з сіллю і перцем. Додайте зелень, цибулю, печінку, яйця і акуратно все перемішайте.

·  3. Викладіть суміш у форму для запікання і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 45 хвилин.

Відварене яйце з курячою печінкою створюють гарний візерунок в розрізі, при цьому на смак блюдо нагадує щось середнє між омлетом і запіканкою. Для того щоб дроб вийшов щільним, можна додати 2-3 столові ложки пшеничного борошна в заливку. Збережіть наш рецепт і їжте із задоволенням!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.