Дріжджові пончики — Рецепт приготування

дріжджові пончики рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Випічка Та Десерти

Пишні пончики з цукровою пудрою зазвичай дуже швидко розлітаються, особливо якщо в будинку є діти.Поживніше і смачніше перекусу не придумаєш: що може бути більш апетитним повітряного тіста в хрусткій скоринці?

Дріжджові пончики можна начинити фруктами або джемом, зробивши вже в готових виробах невеликий хрестоподібний надріз. Ми пропонуємо подати їх, просто посипавши цукровою пудрою і прикрасивши листочком освіжаючої м’яти.


Інгредієнти для рецепта


Сухі дріжджі — 5 г

Молоко — 230 мл

Вершкове масло — 50 г

Цукор — 5 ст. л.

Яйце — 1 шт.

Пшеничне борошно — 450 г

Ванілін — по смаку

Соняшникова олія — 500 мл

Сіль — 1 трісок.

Цукрова пудра — 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Змішайте яйце, цукор, сіль, ванілін, молоко і розм’якшене вершкове масло. Потім додайте дріжджі і борошно частинами. Замісіть тісто.

·  2 Розкотіть тісто товщиною не більше 1 см За допомогою чарки видавіть з пласта кружечки. Накрийте його рушником і залиште на 1 годину, щоб підійшли.

·  3 Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і обсмажте пончики до рум’яності. Готову, злегка остигнула випічку посипте цукровою пудрою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.