Дріжджові млинці — рецепт приготування

Рецепт дріжджових млинців розрахований на справжніх шанувальників цієї чудової випічки, так як процес приготування тіста займе більше часу, ніж зазвичай. Що ж ми отримаємо в результаті?Повітряні, пористі млинці, і ви нітрохи не пошкодуєте про витрачені хвилинах.

Такі млинці дуже добре відтіняють смак солоних і солодких начинок: варення, згущеного молока, сьомги або ікри, курячого м’яса. З стопки апетитних «сонечок» вийде чудовий млинцевий торт з печінкою. Зверніть увагу, що цукру ми брали зовсім небагато, так як рецепт розрахований під несолодке доповнення. Якщо ви збираєтеся подавати млинці як десерт, додайте більше цукру за смаком.


Інгредієнти для рецепта


молоко — 750 мл

Сухі дріжджі — 3 ч. л.

цукор — 1 ст. л.

Пшеничне борошно — 400 г

яйце — 3 шт.

Вершкове масло — 100 г

сіль — 1 трісок.


Як приготувати


·  1. Підігрійте молоко і розчиніть в ньому дріжджі з цукром, додайте 200 г борошна.

·  2. Поставте опару в тепле місце на 20 хвилин. Можна помістити посуд з майбутнім тестом в миску з гарячою водою.

·  3. Жовтки змішайте з розм’якшеним маслом, додайте в тісто, добре перемішайте, всипте решту борошна.

·  4. Залиште тісто на 1 годину. За цей час воно буде кілька разів підніматися, його слід періодично перемішувати.

·  5. Збийте білки з сіллю, додайте в тісто, перемішайте.

·  6. Змастіть сковороду і випікайте млинці, обсмажуючи з двох сторін.

З таких звичайних млинців можна зробити ошатну закуску «Тигренята», цю ідею варто взяти на озброєння всім-всім господарочкам. І не забудьте поділитися рецептами з близькими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.