Домашнє вершкове масло — рецепт приготування

Вершкове масло власного приготування відрізняється від покупного не тільки особливим смаком, але і, звичайно ж, складом. В магазинному часто міститься велика кількість рослинних трансжирів, тим більше зараз прийнято додавати в багато молочних продуктів пальмову олію.

Справжнє масло роблять з вершків, які утворюються поверх домашнього молока: з кожної банки дбайливо збирають невеликі порції, а потім збивають їх вручну або за допомогою міксера. Міським жителям можна приготувати корисний продукт, купивши жирні вершки на ринку. Далі справа за малим: кілька простих правил — дуже смачне домашнє масло готово!


Інгредієнти для рецепта


вершки — 1 л


Як приготувати


·  1. Візьміть глибоку миску або каструлю, наповніть дві третини ємності вершками 35% — ї жирності.

·  2. Почніть збивати вершки на найнижчій швидкості. Коли вершки почнуть густіти, швидкість слід збільшити і продовжити збивати до появи прозорої рідини — сколотин.

·  3. Коли пахта повністю відокремиться і утворюється клубок масла, викладіть масу в сито і промийте холодною водою.

·  4. В масло можете додати сіль, цукор, спеції або мед. Сформуйте кулі або бруски, зберігати їх можна як в холодильнику, так і в морозилці.

З 1 л якісних вершків вийде близько 700 г вершкового масла. Наскільки це вигідно, ви можете визначити, підрахувавши вартість пачки масла в вашому магазині. Думаємо, що цей рецепт стане в нагоді кожній господині — поділіться ним зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.