Домашня яєчна локшина — Рецепт приготування

домашня яєчна локшина рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Заготовки

Локшина — дуже стародавнє блюдо. Вперше про нього згадують ще в китайських трактатах, що датуються другим тисячоліттям до н. е.! І хоча батьківщина локшини — Схід, її готує весь світ, тільки рецепти трохи відрізняються.

Бувають такі домашні страви, які ніяк не замінити магазинними: склад начебто той же, а смак не оригінальний, не такий. Домашню локшину можна сміливо віднести до їх розряду. Ніякі макаронні вироби не зрівняються з ніжною яєчної лапшичкой власного приготування.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 250 г

Яйце – 3 шт.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Просійте борошно, додайте сіль, зробіть у середині борошняний гірки поглиблення.

·  2 Злегка збийте в мисці домашні яйця, влийте в борошно.

·  3 Замісіть тісто, залиште на 30 хвилин, накривши рушником.

·  4 Розкотіть тісто товщиною 2-3 мм, дайте йому трохи підсохнути і наріжте тонкими смужками.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.