Домашня «Нутелла» — Рецепт приготування

домашня «нутелла» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Десерти Дитячі страви

Справжня «Нутелла», та, яку ми всі так любимо, складається з какао, цукру, сухого молока і сироватки, арахісової, а у деяких виробників пальмової олії, соєвого лецитину і ванільного ароматизатора. До речі, рецепт шоколадної пастиможе змінюватися в залежності від виробника. Загалом, повторити в домашніх умовах цей склад дуже проблематично. Так і шкідливі компоненти, як-то не хочеться додавати.

Тому ми підготували для вас рецепт шоколадної смакоти, яка нагадує за смаком «Нутеллу». Смачно, швидко, недорого і ніяких шкідливих інгредієнтів!


Інгредієнти для рецепта


Молоко – 4 скл.

Фундук – 3 ст. л.

Цукор – 4 скл.

Пшеничне борошно – 4 ст. л.

Какао-порошок – 6 ст. л.

Вершкове масло – 200 г

Сіль – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 У мисці змішайте цукор, какао і борошно.

·  2 В суху масу налийте потроху молоко. Постійно потрібно помішувати, щоб не було грудочок.

·  3 Отриману суміш поставте на вогонь.

·  4 Доведіть суміш до кипіння. При цьому помішуйте її, щоб вона не підгоріла.

·  5 Обсмажте горіхи на сухій сковороді. Якщо у вас немає фундука, можна взяти волоські горіхи або арахіс. Остудіть і подрібніть їх.

·  6 Додайте горіхи в шоколадну масу. Далі покладіть вершкове масло, сіль і перемішайте.

·  7 Варіть пасту на повільному вогні, помішуючи, приблизно 12-15 хвилин. Остудіть пасту і зберігайте в закритому контейнері в холодильнику.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.