Домашня мастика — рецепт приготування

Чи замислювалися ви коли-небудь про те, як з’явилася кондитерська мастика? Зараз вона широко використовується в декорі десертів, але було так спочатку? «З Смаком» знає відповідь на це питання: вперше мастика з’явилася у вигляді цукерок в XVI столітті, і нікому в голову не приходило використовувати її як покриття для тортів.

Пластичність мастики не залишила кондитерів байдужими, і, як тільки цукор став доступним, її застосування для чого-небудь іншого, крім як прикраси, звелося нанівець. І нехай здається, що вона майже повністю складається з цукру, існує безліч рецептів її приготування. Ми поділимося з вами секретом, як приготувати мастику, яка зробить ваш торт неповторним!


Інгредієнти для рецепта


Цукрова пудра — 150 г

маршмеллоу — 90 г

вершки — 40 мл

коньяк — 30 мл

Вершкове масло — 60 г


Як приготувати


·  1. Розтопіть маршмеллоу на середньому вогні і додайте вершкове масло, вершки і коньяк. Добре перемішайте.

·  2. Додайте цукрову пудру в суміш невеликими порціями, помішуючи до консистенції однорідного пружного тіста.

·  3. Скачайте мастику в кулю і покладіть між двома листами пергаменту для випікання. Розкачайте мастику до необхідної товщини і розміру, після чого зніміть верхній шар пергаменту. Ваша мастика готова!

Використовуючи цей рецепт мастики, ви досягнете дуже м’якої консистенції, такий мастикою можна буде обтягнути навіть ніжний торт. До сих пір кондитери вважають мастику найбільш зручним матеріалом для оформлення тортів, і з ними складно в цьому посперечатися! Поділіться цим рецептом з іншими, і, можливо, вони запросять вас на дуже гарний тортик.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.