Домашня ковбаса зі свинини — рецепт приготування

Рано чи пізно в кулінарній практиці настає момент, коли ребром стає питання: як зробити домашню ковбасу? Замість того щоб вибирати готовий продукт і гадати, чи гарний він, набагато краще просто освоїти приготування домашньої ковбаси. Повірте, в цьому немає нічого складного.

«З Смаком» з великим задоволенням навчить вас готувати просту, але пікантну ковбасу, яка буде доречно виглядати і як нарізка, і як окрему страву.


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 2 кг

Сало — 200 г

коньяк — 3 ст. л.

вершки — 150 мл

коріандр — за смаком

Мускатний горіх — за смаком

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

кишки — 4 шт.


Як приготувати


·  1. Чверть м’яса пропустіть через м’ясорубку, а час, що залишився наріжте разом з салом на дрібні шматочки. Підготуйте 4 кишки по 1 метру кожна.

·  2. Змішайте всі інгредієнти і відправте фарш в холодильник на ніч.

·  3. Начините кишки охолодженим фаршем, складіть їх в рукав для випікання і запікайте 20 хвилин при 200 градусах. Потім дістаньте ковбасу з рукава і запікайте ще 30-40 хвилин.

Ковбаса зі свинини може бути приготовлена і з іншим набором прянощів. Відмінно підійде часник або зерна гірчиці, а любителям страв погостріше рекомендуємо поекспериментувати з червоним перцем, але дуже обережно. Збережіть наш м’ясної рецепт. Успіхів вам у ваших починаннях!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.