Домашня ковбаса в фользі — рецепт приготування

домашня ковбаса в фользі рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 90 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 12

Домашня ковбаса завжди смачніше, ароматніше й корисніше магазинної. В ній ніколи не буде консервантів і шкідливих добавок, тому що вона зроблена своїми руками. Але є один мінус: приготування домашньої ковбаси — процес трудомісткий і не всім господиням хочеться морочитися з оболонкою зі кишок.

Тому ми підготувавали для вас спрощений рецепт приготування домашньої ковбаси, без використання кишок. Вам знадобиться тільки фарш та фольга.

Інгредієнти для рецепта

  • Свинина – 1 кг;
  • Куряче філе – 700-800 г;
  • Сало – 200 г;
  • Яйце – 3-4 шт.;
  • Крохмаль – 3-4 ст. л.;
  • Часник – 6 зуб.;
  • Сіль – за смаком;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком;
  • Паприка – за смаком.

Як приготувати

1) Наріжте м’ясо і сало маленькими шматочками.

2) Збийте яйця, додайте роздавлений часник, сіль, перець і паприку. За бажанням можна додати будь-які спеції на ваш смак. Потроху введіть в масу крохмаль, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

3) З’єднайте м’ясо і сало з яєчною масою і ретельно все перемішайте.

4) Відріжте шматок фольги і викладіть на нього фарш у вигляді ковбаски. Загорніть фарш у фольгу, намагаючись зробити це якомога щільніше. Краї закрийте дуже щільно, щоб при запіканні сік не витікав.

5) Викладіть отриману ковбасу на деко і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на годину.

Домашня ковбаса в фользі — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.