Домашнє пряжене молоко

З приводу користі топленого молока існують різні думки, для одних це корисний продукт, для інших – ні. У всякому разі, продукт широко відомий і користується величезним попитом не тільки в місцях його виробництва, тобто в сільських місцевостях але і містах де прагнення до здорового способу життя останнім часом проявляється все більш гостро. А молоко це якраз такий продукт дозволяє реалізувати в важких міських умовах питання здорового способу життя. І пряжене молоко це один з варіантів вирішення цього питання.

І так в домашніх умовах можна приготувати таку корисну «топлене», що просто все пальчики оближеш. Воно природно вийде набагато смачніше і жирніше «топленого» з магазину і звичайно ж набагато його корисніше, що природно ні хто оскаржувати не буде. Адже це цілком очевидно.

І так приступаємо до виготовлення смачного і корисного топленого молока в домашніх умовах. Тим більше що це не так складно ..

спосіб перший

Алюмінієву каструлю з молоком закип’ятити, потім зменшити підігрів до мінімуму, щоб йшло тихе ловлення рідини. Каструля без кришки нудитися і періодично знімаємо пінку. Приблизно через чотири години, молоко стане топленим, про це скаже коричневий колір молока.

спосіб другий

Ледачим краще скористатися цим способом. Тільки що закип’ятила молоко і залити в термос, закриваємо. Приблизно через вісім годин напій буде готовий. Воно буде відрізнятися від першого варіанту, але, тим не менш, смак буде відмінний.

третій спосіб

Для приготування топленого молока можна скористатися мультиваркою. Для цього заливаємо в ємність мультиварки якусь кількість молока, зазвичай два літри, включаємо режим гасіння годин на шість, далі режим підігріву пару годин. Ну і все, апарат все зробить сам

Ну а що робити з топленим молоком, кожен вирішить сам. Його можна пити або використовувати для приготування величезної кількості страв.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.