Домашній хліб — рецепт приготування

Хліб супроводжував людину протягом багатьох тисячоліть. Він став одним з перших кулінарних винаходів, але з тих давніх пір практично не змінився. Хіба тільки спочатку він вживався в їжу в рідкому вигляді як суміш перетертих злакових культур і води. Щось подібне ще можна спостерігати в країнах Азії, там це називається хлібної юшкою.

Виробництво хліба досягло приголомшливих масштабів в наш час. Це обов’язковий продукт на прилавках, але смак домашнього хліба сильно відрізняється від покупного. Є багато рецептів для тих, хто хоче приготувати хліб без хлібопічки.

«З Смаком» знає, що домашня їжа завжди смачніше, тому представляє вам особливий рецепт домашнього хліба. Він настільки простий, що зусилля, докладені для його приготування, рівні тим, що зазвичай витрачаються на покупку.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 1 кг

вода — 650 мл

Сухі дріжджі — 2,5 ч. л.

сіль — 2 ч. л.

цукор — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. Нагрійте воду до температури тіла. Просійте борошно, змішайте її з сіллю, цукром, дріжджами і підготовленою водою.

·  2. Замісити тісто і поставте його в тепле місце на годину. Коли тісто підніметься, покладіть його в змащену маслом форму і випікайте 30-40 хвилин при 180 градусах.

Спекти домашній хліб в духовці вийде у кожного, але навіть в такому простому рецепті є свої хитрощі.Наприклад, деякі дають тесту піднятися два рази, щоб хліб не був прісним: спочатку залишають на годину, потім вимішують і знову залишають. Пробуйте, і у вас все вийде!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.