Домашній хліб без закваски – рецепт приготування

Всі знають, як важливо правильно харчуватися, особливо якщо сидиш на дієті або уважно стежиш за власною вагою. Під час активних фаз схуднення (а то і завжди) найчастіше повністю виключається з раціону звичний хліб, особливо свіжий, який ми так любимо з дитинства. Чи є вихід?

Звичайно, адже дієта і перехід на правильне харчування зовсім не привід відмовлятися від улюблених продуктів, особливо коли є відмінні рецепти, подібні до цього. Йтиметься про домашнє хлібі, який можна легко приготувати самому. При цьому обійдемося без всяких заквасок та ще й фігуру збережемо.Спробуємо?


Інгредієнти для рецепта


Житнє борошно – 7 ст. л.

Вівсяні висівки – 2 ст. л.

яйце – 2 шт.

розпушувач – 1 ч. л.

кефір – 1 скл.

сіль – 1 трісок.

Насіння льону – за смаком

кунжут – за смаком


Як приготувати


·  1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Основна складність – нічого не забути купити в магазині. Кефір краще використовувати нежирний, для присипки не забудьте насіння льону або кунжут. Також можете використовувати інші звичні насіння.

·  2. Всі інгредієнти, крім льону і кунжуту, змішайте разом і замісіть тісто. Бажано зробити це якомога ретельніше, щоб в хлібі не було грудок.

·  3. Викладіть тісто в ємність для запікання і присипте зверху насінням льону і кунжуту. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів приблизно одну годину. Хліб готовий!

Як тільки він охолоне, можете насолоджуватися свіжим домашнім хлібом. Ви приготували його власними руками – від цього він буде ще смачніше! Бажаємо вам приємного апетиту.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.