Домашній сир вершковий — Рецепт приготування

домашній сир вершковий рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
355 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Дитячі страви, Закуски

Цей рецепт присвячується тим, хто любить натуральні домашні сири. Зазначимо, що далеко не даремно господині віддають перевагу таким продуктам: у складі покупних часто зустрічаються барвники, консерванти, підсилювачі смаку.Та й що може бути смачніше приготовленої з любов’ю домашньої їжі!

Сьогодні редакція «Зі Смаком» ознайомить шановних читачів з рецептом м’якого сирного сиру з сметани і кефіру.Вершкове ласощі можна подати в якості самостійної закуски, додати в салат або намазати на ранковий тост. Вам знадобиться кефір 2,5% жирності і сметана 20%-й жирності.


Інгредієнти для рецепта


Сметана – 500 мл

Кефір – 500 мл

Кріп – 1 пуч.

Сіль – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Приготуйте щільну бавовняну тканину або складіть марлю у 5-6 разів. Застеліть полотном друшляк.

·  2 Змішайте кефір, сметану, додайте сіль і вилийте масу в підготовлену посуд. Накрийте і поставте під гніт, відправте в холодильник на дві доби.

·  3 Сформуйте з сиру батон і обваляйте в дрібно нарізаному кропі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.