Домашній сир твердий — Рецепт приготування

домашній сир твердий рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Закуски

Твердий сир в домашніх умовах приготувати дуже просто. Вам не знадобляться ні сичужний фермент, ні оцтова есенція або лимонний сік. Справа в тому, що сир, який використовують при приготуванні сиру, вже сам по собі кисломолочний продукт і нічого не потрібно додавати в молоко для закваски.

Можна використовувати навіть знежирений сир, консистенція сиру залишиться щільною, і при нагріванні він добре розплавиться. Це властивість нагоді на випадок, якщо ви захочете запекти піцу або зробити кабачкову запіканку з цим твердим сиром.


Інгредієнти для рецепта


Сир — 1 кг

Молоко — 2 скл.

Сіль — 1 ч. л.

Сода — 0,5 ч. л.

Яйце — 1 шт.


Як приготувати


·  1 Залийте сир гарячим молоком і поставте на повільний вогонь, проваріть протягом 10 хвилин. Потім викладіть масу в друшляк, застелений марлею.

·  2 Викладіть суміш у миску, додайте яйце і соду, посоліть і перемішайте.

·  3 Поверніть суміш на вогонь і варіть ще 10-15 хвилин до отримання тягучою консистенції.

·  4 Викладіть сир у форму, поставте під гніт. Через 8 годин продукт готовий до вживання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.