Домашній плавлений сир — рецепт приготування

Хороший плавлений сирок зазвичай коштує недешево. А варіанти простіше Не такі смачні, та й якість їх залишає бажати кращого: часто вони навіть віддалено не нагадують оригінальний продукт.

Проте цю смакоту ви зможете приготувати вдома, зберігши своє здоров’я і гроші. У ньому не буде ніяких незрозумілих добавок, так що їм можна буде навіть годувати дитину. А смак … Спробуйте самі!


Інгредієнти для рецепта


Сир — 500 г

яйце — 1 шт.

Вершкове масло — 100 г

сода — 1 ч. л.

сіль — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. Перетріть сир, щоб в ньому не було грудочок — наприклад, занурювальним блендером. Додайте всі, крім масла, гарненько змішайте і відправте масу на водяну баню.

·  2. Нагрівайте суміш, весь час перемішуючи. Коли сир стане плавитися, додайте олію і потримайте на вогні ще 15-20 хвилин — сир повинен повністю розплавитися. Якщо хочете отримати більш пікантний смак, додайте на цьому етапі спеції.

Такий сирок точно буде краще магазинного і ідеально підійде для сніданку. Їжте із задоволенням і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.