Домашній курячий рулет — рецепт приготування

Стравою з курки вже нікого не здивуєш. По крайней мере, так вважає більшість господинь.Намагаючись здивувати гостей, вони купують дороге м’ясо і готові делікатеси. Але чи варто так поступати? Ніхто не дасть однозначної відповіді. Тому наша редакція знайшла, перевірила і вирішила поділитися з вами прекрасним рецептом святкової страви з курячого філе.

Домашній курячий рулет — відмінна заміна ковбасі! Тут немає зайвих або екзотичних інгредієнтів. А приготувати його може навіть господиня без особливого кулінарного досвіду. Спробуйте. Це саме те блюдо, заради якого ви будете купувати курку.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 1 кг

желатин — 30 г

часник — 3 зуб.

сіль — за смаком

паприка — 2 щеп.

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Наріжте куряче філе дрібними шматочками. Видаліть жир і пересипте м’ясо в глибоку миску.

·  2. Посипте нарізане філе приправами: паприкою, чорним перцем і сіллю. Пропустіть часник через чеснокодавку і додайте до курки. Перемішайте все.

·  3. Додайте до м’яса желатин і добре перемішайте всі інгредієнти руками.

·  4. Візьміть обробну дошку і застеліть її декількома шарами харчової плівки.

·  5. Викладіть всю масу з миски на дошку.

·  6. Візьміть каструлю, налийте в неї воду і поставте на плиту.

·  7. Щільно загорніть м’ясо в плівку, утрамбуйте все гарненько так, щоб в нього не потрапило повітря.Сформуйте довгу ковбасу.

·  8. Коли вода закипить, покладіть в воду загорнутий в плівку курячий рулет.

·  9. Проваріть м’ясо на середньому вогні протягом 1-1,5 години. При цьому вода завжди повинна покривати його повністю.

·  10. Злийте воду через зазначений час. Дістаньте рулет з каструлі і дайте йому охолонути до кімнатної температури. Поставте м’ясо в холодильник.

·  11. Зачекайте, поки воно застигне. На це потрібно приблизно 2 години.

·  12. Зніміть харчову плівку з рулету, наріжте його кружечками і подавайте до столу.

Використовуйте зелень, щоб прикрасити нарізаний курячий рулет. Підійде як петрушка, так і кріп.Багато господині також використовують овочі або фрукти: зерна граната, помідори, огірки та буряки.Якщо ви хочете зробити блюдо ще більш святковим і смачним, подайте його з особливим зеленим соусом. Для його приготування змішайте за допомогою блендера невеликий шматочок твердого сиру, 2-3 ложки натурального йогурту, гілочку кропу і пір’їнка лука. Почастуєте друзів і поділіться з ними оригінальним рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.