Домашній кетчуп — Рецепт приготування

домашній кетчуп рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Заготовки Соуси

Томатний соус неможливо не любити: він настільки перетворює і м’ясні і овочеві страви, що деякі з них важко уявити без цієї пікантної добавки. Гострий або ніжний, з пряними добавками або свіжим болгарським перцем, кетчуп знайдеться в кожному холодильнику.

А чому б не приготувати кетчуп будинку? У розпал заготовок на зиму можна і закрити кілька баночок, тим більше що клопоту не так вже й багато. У «Зі Смаком» знайшовся чудовий рецепт домашнього кетчупу, який відрізняється від магазинного хіба що більш натуральним складом.


Інгредієнти для рецепта


Помідор – 3 кг

Яблуко – 0,5 кг

Цибуля – 250 г

Сіль – 1,5 ст. л.

Цукор – 1 скл.

Яблучний оцет – 50 мл

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Помідори обшпарте і зніміть з них шкірку, яблука очистіть від шкірки і насіння, цибулю очистіть. Наріжте вищевказані інгредієнти кубиками, покладіть в глибоку посуд і поставте на повільний вогонь.

·  2 Після закипання варіть ще 10 хвилин, потім змішайте все за допомогою блендера. Через 40 хвилин додайте сіль, цукор, перець і оцет. Не забувайте помішувати!

·  3 Через 10 хвилин зніміть кетчуп з вогню і загорніть в стерилізовані банки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.