Домашній балик — Рецепт приготування

домашній балик рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Закуски М’ясо

У класичному варіанті балик — це засолена, а потім висушена на сонці м’ясиста частина рибної тушки, часто осетра або лосося. Згодом таким же способом почали заготовляти м’ясо і подавати під аналогічною назвою.

Балик в домашніх умовах можна легко приготувати з курячого, качиного або індичого філе. Повірте, блюдо вийде нічим не гірше покупного, ще й з натуральними інгредієнтами. Доведеться трохи почекати, поки м’ясо стане придатним для вживання, але це всього добу — не так вже й багато як для такого шедевру! Маленька примітка: коньяк беріть не вище трьох зірок, а сіль необхідна морська, середнього помелу.


Інгредієнти для рецепта


Індичка – 500 г

Сіль – 1 ст. л.

Каррі – 1 ч. л.

Куркума – 1 ч. л.

Паприка – 1 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

Перець чилі – 0,5 ч. л.

Коньяк – 15 мл

Червоне вино – 25 мл


Як приготувати


·  1 Філе добре вимийте, обсушити, видаліть пліви і розділіть на невеликі брусочки.

·  2 Змішайте коньяк, вино і спеції.

·  3 Посоліть м’ясо з усіх боків, обітріть коньячної сумішшю і загорніть в харчову плівку. Відправте в холодильник на 12 годин.

·  4 Дістаньте м’ясо з холодильники, промийте, обсушіть і загорніть у бавовняно-паперову тканину. Надішліть знову в холод на 12 годин, при цьому через 6 годин серветку слід змінити.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.