Домашні ковбаски — Рецепт приготування

домашні ковбаски рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
М’ясо

Чи доводилося вам коли-небудь є ковбаски, зроблені без кишок? Якщо ні, тоді ми пропонуємо їх не просто скуштувати, а й спробувати приготувати. В результаті вийде відмінне блюдо, яке буде до смаку усій родині, а готувати його не так вже й складно. Ми впевнені, що цей рецепт надовго влаштується у вашому кулінарному арсеналі!


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 1 кг

Сало – 250 г

Часник – 4-5 зуб.

Вода – 50 мл

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Приправа для м’яса – по смаку

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Всі інгредієнти добре подрібніть, м’ясо і сало наріжте якомога меншими шматочками можна використовувати м’ясорубку з великими отворами.

·  2 Дуже дрібно наріжте часник, додайте до м’яса, посоліть, поперчіть і посипте спеціями.

·  3 Тепер додайте в отриманий фарш воду і ретельно перемішайте його. Сформуйте невеликі ковбаски і викладіть їх на фольгу, яку потрібно попередньо змастити олією.

·  4 Поверніть ковбаски у фользі щільніше і зробіть в кожній кілька проколів голкою або зубочисткою. Потім складіть ковбаски в рукав для запікання і відправляйте в духовку.

·  5 Запікайте ковбаски в духовці 35-45 хвилин при температурі 180 градусів. Дістаньте ковбаски з рукава і розгорніть фольгу зверху (вони будуть м’якими, так і повинно бути), потім знову поставте в духовку на 10-15 хвилин. Ковбаски стануть щільніше і запекутся. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.