Домашні іриски — Рецепт приготування

домашні іриски рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Вегетаріанські Десерти

Зараз дефіциту в магазинах не існує: на полицях супермаркетів можна знайти ласощі на будь-який смак. Але хто з нас не ностальгує за радянським десертів, наприклад, пломбіру та іриска? Та й склад сьогоднішніх магазинних цукерок, печива та морозива залишає бажати кращого. Тому багато мам намагаються готувати для дітей побільше домашніх ласощів.

Якщо ви теж любите самі робити десерти, то рецепт ірисок, який «Зі Смаком» підготував сьогодні, вам гарантовано доведеться за смаком. Вони не дуже солодкі і мають дуже приємний сметанний присмак!


Інгредієнти для рецепта


Цукор – 220 г

Сметана – 220 г

Вершкове масло – 30 г


Як приготувати


·  1 Візьміть в рівній пропорції сметану і цукор, додайте до них трохи вершкового масла і перемішайте все в сотейнику.

·  2 Поставте сотейник на вогонь і доведіть масу до кипіння, постійно помішуючи її.

·  3 Через деякий час суміш стане схожа на згущене молоко. Варіть цю масу стільки, скільки необхідно для одержання бажаного вами кольору. Але не забувайте помішувати, щоб суміш не пригоріла.

·  4 Коли маса дійде до кольору, який вас влаштує, зніміть сотейник з вогню і додайте вершкове масло. Ретельно перемішайте, щоб суміш стала однорідною.

·  5 Після цього розлийте іриски за формами, попередньо змастивши їх вершковим маслом, або вилийте масу на рівну поверхню. Якщо ви оберете другий варіант, зробіть надрізи на поверхні мокрим ножем, поки пласт ще теплий.

·  6 Залиште іриски застигати.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.