Домашні цукерки з сухого молока – рецепт приготування

Представляємо вашій увазі ласощі, яке ви не знайдете ні в одній кондитерської. А все тому, що воно зроблено своїми руками. Приготувавши хоча б один раз домашні цукерки, ви в сторону магазинних більше не подивіться.

У інгредієнтах немає нічого надприродного: будь-який з них знайдеться у вас в шафці. Дивовижно смачні, просто тануть у роті! Приготування швидке і захоплююче, можна залучати і малюків.


Інгредієнти для рецепта


Сухе молоко – 250 г

цукор – 300-350 г

Вершкове масло – 100 г

вода – 100 мл

Какао-порошок – 2-3 ст. л.

кардамон – 1 трісок.


Як приготувати


·1 Приготуйте сироп. У сотейнику з товстим дном розчиніть цукор у воді, поставте посуд на вогонь, доведіть до кипіння. Після закипання потримайте на повільному вогні ще 7-10 хвилин до загустіння.

·2 Зніміть сироп з вогню, додайте вершкове масло, перемішайте до однорідності.

·3 Безперервно помішуючи, порціями всипте сухе молоко. У вас повинна вийти однорідна маса без грудочок. На цьому етапі потрібно додати до маси кардамон або інші ароматні спеції (корицю, ваніль). Надішліть масу в холодильник на 30-40 хвилин.

·4 Через відведений час посуд із заготівлею дістаньте. Зліпити з маси вироби будь-якої форми, обваляйте їх в какао. Складіть вироби в контейнер і приберіть в холодильник. Там вони зберігатися можуть до 5 днів.

Ось вам ще ідея від «З Смаком»: відокремте частина маси і додайте в неї какао. Самі ж цукерки обваляйте в кокосовій стружці. Вийде у вас вже асорті. Цікава посипання виходить також з товчених кукурудзяних паличок. Дерзайте і діліться успіхами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.