Добавки до чаю

Чай — це улюблений напій, який благотворно впливає на організм людини. Але, додавши в нього деякі трави, плоди і квіти, ви зможете зробити його ще корисніше і набагато пахучіше. З цими добавками звичний напій перетвориться на витвір мистецтва!

Корисні добавки до чаю Жасмин
Жасмин є чудовою Добавкою до зеленого чаю. Він зміцнює імунну та нервову системи, є відмінним засобом профілактики багатьох хвороб: цинги, ревматизму, гастриту. Також він піднімає апетит.

До речі, жасмин вважають еліксиром молодості. Тому, якщо ви хочете добре виглядати, додайте цей компонент у свій чай. Хризантема
Хризантема здатна надати чаю більш тонкий аромат і смак. Вона добре освіжає, тому її радять додавати до зеленого чаю, охолоджувати його і пити жарким літом.

Хризантема допомагає очистити організм від шлаків, поліпшити зір і нормалізувати гормональний фон.Для поліпшення травлення в чай з хризантемою додають молоко.Чебрець
Чебрець додають в чай люди, які не тільки хочуть поліпшити смак напою, але й піклуються про своє моральне здоров’я: хочуть заспокоїти нервову систему і позбутися депресивних станів.

До того ж чебрець застосовують як природний антибіотик. Тому його однозначно варто тримати на кухні про запас. М’ята
Після важкого дня краще випити м’ятного чаю, так як він дарує стан спокою й умиротворення.

Чай з м’ятою також підвищує апетит і допомагає при гастриті з підвищеною кислотністю шлунка.Бергамот
Якщо ви застудилися, тоді краще всього випити чаю з бергамотом. Він допомагає знизити температуру.Ще він є чудовим антисептиком, зменшуючи різні запалення.

Пряний аромат і незвичайний смак бергамоту обожнюють всі цінителі чаю. Спеції та приправи
Спеції як добавки до чаю дуже популярні в східних країнах. Вони роблять чай смачніше, зміцнюючи при цьому здоров’я. Приміром, мелений імбир бадьорить і прискорює обмін речовин. Мускатний горіх покращує метаболізм. Кориця очищає печінку і нирки. І це ще не повний список корисних властивостей спецій і приправ, які можна додавати в чай.Троянда
Сушені пелюстки троянди добре поєднуються з червоними чаями і пуерів. А головне — у вигляді напою вони неймовірно корисні: зміцнюють серце і судини, нормалізують тиск, рятують від депресії і безсоння.

Троянду додають до чаю в період епідемій грипу, так як вона володіє противірусними і бактерицидними властивостями.


роза для чаю

Зробити запашний чай з користю для здоров’я можна за допомогою ось таких Ароматних добавок.Використовуйте їх для приготування напоїв, і ви оздоровите душу і тіло!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.