Цвітна капуста з яйцем і сиром – рецепт приготування

Ви навіть не уявляєте, скільки смачних і корисних страв можна приготувати з кольорової капусти.Найпростіший варіант – відварити суцвіття в підсоленій воді і приправити вершковим маслом. Більш складні рецепти – це гратен, капуста, запечена з грибами, каррі і багато інших. Готувати такі страви – одне задоволення! Цвітна капуста містить масу корисних речовин. Вона насичена вітамінами С і U, тартроновой кислотою, клітковиною, кальцієм і калієм.

У нашому архіві ви можете знайти рецепти декількох популярних страв з цвітної капусти.Сподіваємося, цей варіант з двома видами сиру поповнить вашу кулінарну книгу.


Інгредієнти для рецепта


Кольорова капуста – 600 г

яйце – 2 шт.

орегано – 0,5 ч. л.

часник – 2 зуб.

моцарелла – 400 г

пармезан – 100 г

петрушка – 1 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Натріть 1 качан цвітної капусти на крупній тертці.

·  2. Натріть сир на дрібній тертці. Додайте в миску з капустою яйця, орегано, подрібнений часник, пармезан і моцарелу (100 г).

·  3. Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте всю масу.

·  4. Розігрійте духовку до 170 ° С.

·  5. Візьміть деко і застеліть його пергаментом. Викладіть масу з капусти і сиру на деко і розподілите по всій поверхні.

·  6. Надішліть деко в духовку на 25 хвилин.

·  7. Вийміть деко з духовки і посипте вже готову капусту моцарелою. Надішліть блюдо в духовку ще на кілька хвилин.

·  8. Розріжте готову запіканку на шматочки і прикрасьте зеленню. Смачного!

Пропоную приготувати таке нехитре блюдо вже найближчим часом. Нехай поживні речовини нададуть позитивний вплив на ваше здоров’я, а неповторний смак запеченої цвітної капусти радує сім’ю.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.