Цукровий пиріг Рецепт приготування

цукровий пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
140 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Десерти Дитячі страви

Цукровий пиріг печеться дуже просто. По-перше, не потрібно окремо готувати начинку, а по-друге, якщо ви знайомі з дріжджовим тістом, зробите такий пиріг в два рахунки. Хоча складається він з одного прошарку, за смаком не поступається іншим солодким пирогів зі свіжими фруктами або джемом.

Згідно з оригінальним рецептом цукровий пиріг називається «Tarte au sucre» і готується без будь-яких добавок.Єдиний інгредієнт, який буде тут до речі — родзинки, але це на ваш розсуд.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 250 г

Молоко – 100 мл

Сухі дріжджі – 2 ч. л.

Яйце – 2 шт.

Ванілін – 1 трісок.

Вершкове масло – 150 г

Цукор – 150 г

Вершки – 200 мл


Як приготувати


·  1 Дріжджі розведіть у теплому молоці. Якщо у вас не сухі, а свіжі, візьміть 15 р.

·  2 Через 10-15 хвилин додайте яйця, ванілін і 100 г вершкового масла, добре перемішайте, всипте просіяне борошно.

·  3 Накрийте ємність з тістом рушником і залиште на годину. Потім помістіть його в змащену рослинною олією форму і залиште ще на пів години.

·  4 В цей час дрібно наріжте масло і змішайте з цукром. Змочіть палець в рослинному маслі і зробіть в багатошаровій кілька заглиблень.

·  5 Посипте тісто олією з цукром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

·  6 Дістаньте форму через 25 хвилин і полийте пиріг вершками. Випікайте ще 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.