Цукерки «Корівка» — Рецепт приготування

цукерки «корівка» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти Дитячі страви

Улюблений смак тих самих цукерок з дитинства можна відтворити прямо на вашій кухні! Це ніжне вершкове ласощі складно порівнювати з магазинними цукерками. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі, тим більше, що приготувати «Сонечко» будинку досить просто.

Успіх приготування домашніх цукерок багато в чому залежить від якості продуктів: чим натуральніше і свіже ви берете інгредієнти, тим смачніше і якісніше вийдуть цукерки. Ніжні, вершкові, приготовані з натуральних продуктів, цукерки в домашніх умовах вам обов’язково сподобаються!


Інгредієнти для рецепта


Вершки – 100 мл

Згущене молоко – 3 ст. л.

Цукор – 130 г

Ванілін – 1 трісок.

Вершкове масло – 40 г


Як приготувати


·  1 Візьміть каструлю з товстим дном, змішайте в ній згущене молоко, вершки 20%-ї жирності, цукор, ванілін.

·  2 Поставте каструлю на невеликий вогонь, постійно помішуйте. Коли маса почне кипіти, зменшіть вогонь до мінімуму, продовжуйте помішувати.

·  3 Через 10 хвилин додайте вершкове масло.

·  4 Варіть масу ще 30 хвилин, поки вона не почне нагадувати по консистенції варену згущенку. Ніж довше варити, тим твердіше виходять цукерки. Слідкуйте за тим, щоб маса не пригоріла.

·  5 Форму застеліть пергаментним папером і змастіть вершковим маслом. Наповніть її готовою масою і залиште на 15 хвилин остигати. Потім відправте цукерки далі охолоджуватися в холодильник.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.