Цибульно-м’ясні кульки — Рецепт приготування

цибульно м'ясні кульки рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 4
М’ясо

Здавалося б, що цікавого можна приготувати зі звичайної цибулі і м’ясного фаршу, крім котлет або фрикадельок?Але з рецептом, який наведено нижче, ви зробите справжній кулінарний шедевр з самих звичайних продуктів!

«Зі Смаком» пропонує вам зробити цибульно-м’ясні кульки. Також до їх складу входять петрушка, гриби і ароматний соус барбекю! Це геніальне рішення для основного блюда, яке буде поєднуватися з будь-яким гарніром.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 2 шт.

Яловичий фарш – 0,5 кг

Бекон – 200 г

Печериці – 100 г

Петрушка – 1 пуч.

Цукор – 1 ст. л.

Кетчуп – 1 ст. л.

Соєвий соус – 1 ч. л.

Соус барбекю – 200 мл

Панірувальні сухарі – 50 г


Як приготувати


·  1 В обох цибулин відріжте верхню і нижню частину. Після цього розріжте навпіл цибулини і розділіть на пелюстки.Найбільші відкладіть для формування м’ячиків. Залишки наріжте кубиками.

·  2 Фарш змішайте з подрібненою цибулею, додайте нарізані петрушку і гриби, кетчуп, соєвий соус, цукор, панірування. Перемішайте начинку.

·  3 З начинки зробіть фрикадельки такого розміру, щоб вони вміщалися в цибулеві пелюстки. Вкладіть в них ці фрикадельки.

·  4 Оберніть заготовки для м’ячиків трьома ломиками бекону. Бекон закріпіть зубочистками.

·  5 Розігрійте духовку до 220 градусів і запікайте цибульно-м’ясні кульки 40 хвилин.

·  6 страву Полийте соусом для барбекю і запікайте ще 5 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.