Цибулевий суп по-французьки — Рецепт приготування

цибулевий суп по французьки рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
75 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 4
М’ясо Супи

Класичний французький цибулевий суп готується на основі яловичого бульйону під скоринкою з хліба і розплавленого сиру. Це перше блюдо виходить по-особливому ароматним завдяки пассерованному луку.

Щоб приготувати цибульний суп, вам знадобляться керамічні горщики для запікання, адже остання стадія приготування супу проходить саме в духовці. Але якщо ви хочете заощадити час, можна приготувати грінки з сиром окремо в духовці, а потім подати до супу.

Французи вважають класичний цибульний суп дуже корисним для організму і цінують його смакові якості. Це перше блюдо виходить дуже ароматним і ситним.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий бульйон – 1300 мл

Вершкове масло – 4 ст. л.

Цибуля – 2 шт.

Червоний цибулю – 2 шт.

Червоне вино – 60 мл

Багет – 1 шт.

Соєвий соус – 1 ст. л.

Бальзамічний оцет – 1 ст. л.

Паприка – 4 трісок.

Твердий сир – 300 г

Оливкова олія – 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) – 1 трісок.

Сіль – 1 ч. л.

Лавровий лист – 1 шт.

Петрушка – 1 пуч.

Чебрець – 1 трісок.

Лавровий лист – 1 шт.

Часник – 2 зуб.


Як приготувати


·  1 Розтопіть вершкове масло в каструлі на середньому вогні, додайте сіль, подрібнену цибулю. Карамелизируйте цибулю 35 хвилин, часто помішуючи, поки він не буде нагадувати сироп.

·  2 В окремій ємності змішайте бульйон з вином, соєвим соусом, додайте подрібнену петрушку, чебрець і лавровий лист. Надішліть отриману рідину в каструлю з цибулею. Нехай покипить 20 хвилин. Періодично помішуйте.

·  3 Зменшіть вогонь до мінімуму, додайте оцет, посоліть і поперчіть. Накрийте суп кришкою і залиште готуватися на невеликому вогні.

·  4 Розігрійте духовку до 200 градусів. Наріжте багет скибочками, здобріть їх оливковою олією, натріть часником, помістіть на пергаментний папір. Надішліть скибочки багета в духовку на 5 хвилин, щоб вони підрум’янилися з обох сторін.

·  5 Наповніть формочки супом на 2/3. Зверху покладіть хліб, так щоб він повністю накрив вміст. Посипте тертим сиром, паприкою. Надішліть горщики в духовку на 5 хвилин. Подавайте блюдо гарячим.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.