Цибулевий маринад — Рецепт приготування

цибулевий маринад рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
М’ясо

У кавказьких країнах шашлик є традиційним блюдом. Цього разу ми підготували для вас рецепт маринаду для цього м’ясної страви по-вірменськи. У кожній країні, регіоні і сім’ї його готують по-різному, тому позиціонувати його як традиційний ми не будемо.

Цей рецепт маринаду не просто хороший, а унікальний. М’ясо в ньому маринується всього за 40 хвилин, а також може знаходитися без холодильника 2-3 дні і не зіпсуватися. Але варто не забувати, що м’ясо має бути якісним і не слід залишати його під прямими променями сонця.


Інгредієнти для рецепта


Соняшникова олія – 200 мл

Цибуля – 0,5 кг

Яловичина – 1,5 кг

Чорний перець (мелений) – по смаку

Коріандр – по смаку

Сіль – по смаку

Кінза – по смаку


Як приготувати


·  1 На дно посуду налийте олію. Далі всипте чорний перець. За бажанням — коріандр і листя кінзи. Посоліть і залиште ненадовго.
цибулевий маринад рецепт приготування

·  2 Наріжте кожну цибулину на чотири частини. Найдрібнішу цибулину покришіть і розітріть з невеликою кількістю солі. Надішліть цибулю до маслу.
цибулевий маринад рецепт приготування

·  3 крупно Наріжте м’ясо. Можна брати яловичину або свинину. Викладіть м’ясо в каструлю з маринадом і перемішайте. Цибулини, які опинилися зверху, поверніть зрізом м’яса. Зачекайте 40 хвилин і можете готувати!
цибулевий маринад рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.