Цибулеві оладки – рецепт приготування

Варення, котлети, млинці з лука – це частування, все ще викликають здивування у багатьох їдців. Але це анітрохи не применшує достоїнств цих страв: смачно ж! Цибулеві оладки – це швидко, просто і недорого. Спробуйте подати їх до столу, не згадавши, з чого блюдо приготовлено, – все будуть приємно здивовані.

Пікантний, злегка солодкуватий смак і просте приготування роблять це блюдо ідеальним варіантом до вечері або навіть сніданку. Зі сметаною, склянкою кефіру або в парі з салатом зі свіжих овочів оладки відлітають миттєво.

Рецепт можна злегка змінити: додайте до маси ще 1-2 ст. л. манки, підсмажте оладки, потім покладіть в каструльку і залийте томатним соусом. Оладки збільшаться в розмірах і будуть ще соковитіше.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 400 г

морква – 100 г

Зелена цибуля – 50 г

часник – 3 зуб.

Твердий сир – 30 г

Пшеничне борошно – 4 ст. л.

яйце – 2 шт.

паприка – 0,5 ч. л.

майоран – 0,5 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Очищену цибулю наріжте якомога дрібніше або пропустіть через м’ясорубку. Особливо героїчні кулінари можуть натерти цибулю на тертці.

·2 Очищену моркву натріть на тертці з дрібними отворами і додайте в миску до цибулі. Туди ж відправте і нарізаний дрібно зелену цибулю і пропущений через прес часник.

·3 Додайте до маси яйця, тертий сир, борошно, прянощі, сіль. Перемішайте і за допомогою ложки викладайте невеликі порції маси на сковороду з розігрітим маслом. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку.

Дивно, скільки смачних і, якщо хочете, вишуканих страв можна приготувати з найпростіших і дешевих продуктів. Ось навіть знаменитий цибульний суп: приголомшливе ласощі, легенда французької кухні. Спробуйте і поділіться враженнями в коментарях!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.