Цибулеві котлети – рецепт приготування

«З Смаком» сьогодні ділиться з вами рецептом дуже бюджетних котлет, які не шкодять фігурі, наприклад, їх можна вживати в пост. Ця страва готується практично з нічого, а основним компонентом є самий звичайний ріпчаста цибуля.

Щоб смак цибулі відчувався менше, подрібніть його і відразу після цього залийте на пару хвилин окропом. Потім злийте воду. Після цієї хитрості і смаження смак цибулі буде набагато м’якше.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 2 шт.

Картопля – 1 шт.

манка – 3 ст. л.

сіль – за смаком

Соняшникова олія – за смаком

Томатний сік – 1 л


Як приготувати


·  1. Подрібніть цибулю.

·  2. На дрібній тертці натріть картоплю, змішайте його з цибулею, посоліть або додайте столову ложку соєвого соусу.

·  3. Додайте манку, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин, щоб вона набухла.

·  4. Сформуйте котлети і обсмажте їх на розпеченій сковороді в рослинному маслі.

·  5. Перекладіть обсмажені котлети в каструлю з товстим дном і залийте томатним соком, протушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин.

Ці пишні овочеві котлети прекрасно тримають форму. Додайте різноманітності в свій раціон і приготуйте їх для своєї родини. І не забудьте поділитися рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.