Човники з листкового тіста

Закуски
60 хвилин
Легко
Порцій: 4
Випічка
Закуски

Класичне поєднання смаженого м’яса і картопляного пюре може виглядати зовсім по-іншому. Якщо у вас є найменші сумніви, приготуйте човники з листкового тіста з картоплею.

випікати човники з листкового тіста

Таке блюдо дуже незвичайне і апетитне. Човник нагадує вареник, з якого визирає начинка. До речі, рецепта строгого начинки не існує. Ви можете спробувати, як наш варіант, так і додати свої інгредієнти з часом. Із зазначених продуктів у вас вийде 8 човників.

Інгредієнти

Картопля
1 кг

Свинина
400 г

Цибуля
1 шт.

Огірки солоні
3-4 шт.

Листкове тісто
500 г

Яйце
1 шт.

Твердий сир
50 г

Сіль
за смаком

Чорний перець (мелений)
за смаком

Рецепт Приготування

Відваріть картоплю. Приготуйте пюре, як ви це робите зазвичай. Наріжте свинину шматочками. Для цієї страви краще купувати лопаткову частину. Наріжте цибулю кубиками.

Обсмажуйте м’ясо в глибокій сковороді на сильному вогні протягом 3 хвилин. Посоліть і поперчіть м’ясо. Додайте цибулю і все перемішайте. Зменшіть вогонь і накрийте сковороду кришкою. Тушкуйте м’ясо під кришкою ще 10-15 хвилин. Зніміть кришку і залиште м’ясо на середньому вогні 4 хвилини. За цей час сік випарується.

Наріжте солоні огірки напівкружечками. Від маринованих огірків краще відмовитися через запаху оцту. Розділіть нарізані огірки на 8 частин.

Візьміть 2 аркуша готового листкового дріжджового тіста і розділіть кожен на 4 частини. Таким чином з одного аркуша у вас вийде 4 човники. Розкачайте тісто в прямокутник. Краї повинні бути тонкими.

Візьміть один прямокутник. Викладіть на нього по 2-3 ст. л. пюре, смаженого м’яса і 1 частина огірків. Зробіть поздовжні розрізи по боках прямокутника.

Тепер потрібно загорнути кожну зі сторін так, щоб розріз був в центрі. Надайте човнику форму і защипайте боки. Перенесіть човники на деко. Якщо ви готуєте кілька човників на деко, перекладіть кожну папером для випічки.

Збийте яйце віночком і змастіть їм човник. Можна влити збите яйце всередину. Натріть твердий сир на тертці і посипте отвір зверху.

Розігрійте духовку до 180 °С і відправте човники випікатися на 25 хвилин.

Після приготування, коли боки зарум’яняться, а сир розплавиться, можна прикрасити човники зеленню. Подавати таку випічку рекомендують гарячої. Це і закуска, основна страва одночасно. Спробуйте щось нове, щоб урізноманітнити свій раціон!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.