Човники з багета — Рецепт приготування

човники з багета рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
25 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Закуски

Якщо ви шукаєте ідею для смачною, легкої і оригінальної закуски, тоді вважайте, що ви її знайшли. Ми підготували для вас чудовий рецепт човників з багета. Вони з легкістю зможуть замінити сніданок і будуть до місця під час перекусу.

В якості начинки використовується ніжна грибну суміш. Вона дуже повітряна і буквально тане в роті. Коли-то грибибули доступним продуктом, у наш час у багатьох вони асоціюються з достатком і вишуканістю. Тому це блюдо в деякому роді можна вважати святковим.


Інгредієнти для рецепта


Багет – 1 шт.

Печериці – 50 г

Вершковий сир – 120 р

Сметана – 2 ст. л.

Майонез – 1 ст. л.

Часник – 2 зуб.

Твердий сир – 80 г

Шинка – 50 г

Петрушка – 1 трісок.

Орегано – 1 трісок.

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Підсмажте гриби. Змішайте їх з вершковим сиром, сметаною, майонезом і подрібненим зубчиком часнику в невеликій мисці.

·  2 Додайте до них половину тертого сиру і дрібку чорного меленого перцю, потім перемішайте все ще раз і відкладіть в сторону.

·  3 Виріжте в багеті довгасте заглиблення по всій довжині, не дорізуючи при цьому до дна.

·  4 Викладіть ложкою вершкову суміш у хліб.

·  5 Посипте нарізаною шинкою і тертим сиром. Додайте щіпку орегано і випікайте протягом 15 хвилин при температурі 180 °C. При подачі посипте багет петрушкою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.