Чому багато хто не люблить кінзу

Кінза – це зелень, яку або люблять, або ні. Середнього не дано. Обожнюють її в основному на Кавказі і додають в численні м’ясні страви. А ось французи кінзу не цінують і називають салати, приправлені цієї зеленню, грецькими.

Чому багато хто не люблить кінзу

Листя кінзи мають специфічний різким запахом і смаком, який подобається не всім, тому додавати їх слід з обережністю. Насіння використовуються набагато ширше. Найчастіше в кулінарії використовується мелений коріандр.

Причини нелюбові до кінзи

Ті, хто часто приймає гостей, повинні знати, що у деяких людей сильну відразу до цієї приправі. Але тут справа не в розбещеності, виною всьому є деякі біологічні особливості організму.
Дослідники з біотехнологічної компанії 23andMe проаналізували зразки геномів майже 30 000 чоловік. З них 14 604 європейця стверджують, що кінза за смаком їм нагадує мило.

В ході досліджень виявилося, що у деяких людей є нюховий ген ОR6A2. Він особливо чутливий до альдегідів кінзи. Вчені вважають, що це біологічна причина того, чому багато людей не переносять кінзу.
Так що, якщо хто-небудь буде скаржитися на ваше блюдо, в якому присутня кінза , не поспішайте ображатися! Можливо, тут справа не в ваших кулінарних здібностях.

Якщо інформація в статті вам цікава, значить, вона варта того, щоб про неї дізналося багато людей. Тому рекомендуємо вам поділитися статтею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.