Чізкейк з трьох інгредієнтів — Рецепт приготування

чізкейк з трьох інгредієнтів рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
100 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка, Десерти Торти

Якщо ви хоч раз пробували чізкейк, то напевно полюбили його, адже він має неймовірний смак. На жаль, приготувати швидко дане ласощі зовсім не просто. Але існує спрощений варіант цього десерту, який можна зробити лише з трьох інгредієнтів. Його автором стала дівчина під ніком Ochikeron з Японії.

Цей рецепт став справжнім хітом Інтернету. Кулінари і господині зі всього світу спробували приготувати цю смакоту і зараз неймовірно вдячні його творцю.


Інгредієнти для рецепта


Вершковий сир – 120 р

Білий шоколад – 120 р

Яйце – 3 шт.


Як приготувати


·  1 Відокремте білки від жовтків. Накрийте білки харчовою плівкою і покладіть їх у холодильник на деякий час.

·  2 Розтопіть білий шоколад на водяній бані.

·  3 Змішайте шоколад, вершковий сир і жовтки. Підігрійте суміш на повільному вогні і добре перемішайте.

·  4 До маси додайте третю частину попередньо збитих білків в круту піну. Добре перемішайте. Після цього покладіть ще частина білків і повторіть. А потім змішайте масу з іншими білками.

·  5 Покладіть пергаментний папір, змащену вершковим маслом, в прозору форму для випікання. Обов’язково повинні бути бортики, розміщені по окружності.

·  6 Додайте в форму підготовлену суміш. Поставте його на деко, налив трохи гарячої води.

·  7 Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте 15 хвилин. Потім зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте ще 15 хвилин.

·  8 Вимкніть духовку і залиште ще на 15 хвилин, щоб чізкейк готувався на залишковому теплі.

·  9 Дайте охолонути, а потім дістаньте чізкейк і прикрасьте його цукровою пудрою за бажанням.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.